(Spiritueel) coach

Herken je het volgende:

•    Je hebt een werk- of privésituatie die niet helemaal lekker loopt …
•    Je loopt wel ’s tegen irritante of vervelende dingen en/of gedragingen aan van een ander of van jezelf
•    Jouw dagen hebben te weinig uren. Je komt tijd tekort…
•    Je bent steeds vaker ziek, en krijgt steeds meer lichamelijke klachten. Je krijgt het gevoel dat je lijf je tegenwerkt en alles vergt steeds meer energie…
•    Je bent gespannen en blijft maar doormalen? Je denken blijft in een cirkel ronddraaien?
•    Je komt er even niet uit en wilt de dingen op een rijtje zetten……

Dan ben je toe aan het opmaken van de balans voor jezelf. Zeg JA tegen jezelf.

In een kennismakingsgesprek bespreken we waaraan je wilt werken en voor welk proces je persoonlijke ondersteuning wenst. Het onderwerp van gesprek is geheel aan jou en je hebt zelf de regie in handen. Na dit gesprek kan zowel jij als ik besluiten om niet door te gaan. De werkwijze is altijd afhankelijk van de vraag. Hoe vaak en hoeveel gesprekken er plaats zullen vinden wordt samen overlegd.

Wat ik kan bieden is persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Verder ondersteun ik je graag met mijn persoonlijke levenservaringen en professionele ervaringen. Het leven is één groot leerproces en wat is er mooier dan jezelf te trakteren op persoonlijke groei. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je eigen persoonlijke groei in je eigen tempo volgt. Je bewandelt je eigen pad!

Wat levert het op?
Rust, je goed voelen, meer zelfkennis, prioriteiten kunnen stellen, zelfvertrouwen.

Een coachgesprek is altijd maatwerk. Met een liefdevol en luisterend oor geef ik je graag het steuntje in je rug mee, zodat je weer vol energie je leven kunt leven.

Gun het jezelf om lichaam en geest in balans te brengen!

PS: ik handel altijd volgens de ethische beroepscodes. Dit houdt in dat onze gesprekken strikt vertrouwelijk zijn, tenzij de wet anders voorschrijft.

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.