“Vanmiddag ben ik geweest voor een metamorfosemassage. Zo fijn hoe liefdevol en respectvol Fetje je behandelt . Ik kwam vol stress aan en ik was weer heerlijk bij mezelf toen ik vertrok. Dankjewel!

Sharon

“Voel me lichter en besef nog meer dat tijd aan jezelf besteden goed is. Ben nu wel emotioneel maar laat het maar gebeuren….Je was erg liefdevol en hebt me erg ontroerd..ben er stil van! “

C.V.

“Ik wilde je nog even bedanken voor de prettige behandeling en heerlijke hoofdmassage op de PCP beurs te Sneek. Met hartelijke groet, Rik”

Rik

“Ik kon niet recht lopen en had veel pijn aan mijn rug. Al na 1 behandeling kon ik weer rechtop lopen en was de pijn snel verdwenen.”

Anoniem

“Ik heb nog nooit zo snel een tennisarm beter zien worden.”

Arjan

“Deze ochtend ervaar ik, als heel prettig, ik zing en voor mij heel belangrijk: ik heb minder last an mijn onderrug en bilspier! Nogmaals dank!”

Jacqueline

“Ik had last van pijnlijke schouders en nek. Fetje heeft drukpuntmassage bij mij gedaan. Ze heeft de gave je op je gemak te laten voelen. ik vond het een hele fijne ervaring. Door op bepaalde plaatsen te drukken kon ze de blokkades traceren. Ik kon voelen dat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. Haar zachte liefdevolle aanraking was een prettige gewaarwording, waarbij ik goed kon ontspannen en pijn wegebde. Ook heeft zij mijn heupen rechtgezet. Deze waren niet op gelijke hoogte en waren gedraaid. Daardoor kwam er ook spanning op mijn spieren te staan. Ik ben als een herboren mens de deur uitgestapt, heerlijk ontspannen in schouders en nek en weer helemaal in balans. Dank je wel daarvoor Fetje. Lieve groet, Geertje”

Geertje

“Fetje heeft onze hond behandeld voor zijn pijnklachten en heeft daarnaast ook nog eens mijn vrouw van haar rugpijn afgeholpen. Het resultaat was er meteen, voelbaar voor mens en dier. Fetje is een deler die haar wijsheid niet voor zichzelf houdt. Het was een prettige en nuttige sessie bij ons thuis! Een aanrader voor iedereen!”

Arjan