Kort geleden heb ik deze online cursus ‘kennismaking met de energie van edelstenen’ gevolgt. Super interessant en heel leerzaam. Er wordt stap voor stap én duidelijk uitgelegd. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze je op deze manier leert wat meer zelf te vertrouwen in de keuzes om een edelsteen aan te schaffen en/of te gebruiken. Blij mee!

Nogmaals bedankt voor de fijne workshop biotensor van vanmorgen, inclusief alle extra’s en interessante informatie.
Veel geleerd en genoeg nieuwe dingen om over na te denken.

Bedankt voor vanmiddag, voel me moe, maar wel fijn, rustig. Lijkt of er iets van de mist in mijn hoofd verdwenen is. Jij bent echt goed in wat je doet! Je straalt een rust uit die heel prettig is…

“Vanmiddag ben ik geweest voor een metamorfosemassage. Zo fijn hoe liefdevol en respectvol Fetje je behandelt. Ik kwam vol stress aan en ik was weer heerlijk bij mezelf toen ik vertrok. Dankjewel!

Workshop kennismaken met de energie van edelstenen:
Was een zeer fijne en geweldige workshop. Wij hebben genoten. Bedankt.

Fetje is geweldig, ze werkt heel intuïtief met je en na de behandeling voelde ik me heel erg goed.
Ik ben ook een keer bij een workshop over edelstenen geweest en dat was heel gezellig en informatief, evenals de workshop werken met de biotensor.
De sfeer is heel goed.

“Voel me lichter en besef nog meer dat tijd aan jezelf besteden goed is. Ben nu wel emotioneel maar laat het maar gebeuren….Je was erg liefdevol en hebt me erg ontroerd..ben er stil van! “

“Ik heb nog nooit zo snel een tennisarm beter zien worden.”

“Ik wilde je nog even bedanken voor de prettige behandeling en heerlijke hoofdmassage op de PCP beurs te Sneek. Met hartelijke groet, Rik”

“Deze ochtend ervaar ik, als heel prettig, ik zing en voor mij heel belangrijk: ik heb minder last van mijn onderrug en bilspier! Nogmaals dank!”

“Ik kon niet recht lopen en had veel pijn aan mijn rug. Al na 1 behandeling kon ik weer rechtop lopen en was de pijn snel verdwenen.”

Oefenavond Biotensor.
Hele fijne oefenavond gehad. Veel geleerd en meer vertrouwen gekregen met veel aandacht voor elkaar. Ook meer inzicht in wat wel werkt en niet of minder werkt met ook verschillende invalshoeken. Thx Fetje

“Fetje heeft onze hond behandeld voor zijn pijnklachten en heeft daarnaast ook nog eens mijn vrouw van haar rugpijn afgeholpen. Het resultaat was er meteen, voelbaar voor mens en dier. Fetje is een deler die haar wijsheid niet voor zichzelf houdt. Het was een prettige en nuttige sessie bij ons thuis! Een aanrader voor iedereen!”

“Ik had last van pijnlijke schouders en nek. Fetje heeft drukpuntmassage bij mij gedaan. Ze heeft de gave je op je gemak te laten voelen. ik vond het een hele fijne ervaring. Door op bepaalde plaatsen te drukken kon ze de blokkades traceren. Ik kon voelen dat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. Haar zachte liefdevolle aanraking was een prettige gewaarwording, waarbij ik goed kon ontspannen en pijn wegebde. Ook heeft zij mijn heupen rechtgezet. Deze waren niet op gelijke hoogte en waren gedraaid. Daardoor kwam er ook spanning op mijn spieren te staan. Ik ben als een herboren mens de deur uitgestapt, heerlijk ontspannen in schouders en nek en weer helemaal in balans. Dank je wel daarvoor Fetje. Lieve groet, Geertje”