E-learning Kennismaken met de Energie van Edelstenen

Kennismaken met de energie van edelstenen, verdeeld over negen modules 

Heb je altijd al meer willen weten over edelstenen? Dan is er ook de mogelijkheid om de workshop kennismaken met de energie van edelstenen online te volgen via een e-learning. Omdat het online is kun je het in je eigen tempo volgen, waar en wanneer jij wilt.
Er is zoveel interessante kennis te vertellen over edelstenen, daar kunnen we dagen mee vullen.  Het kennismaken met de energie van edelstenen is verdeeld over negen modules en de onderwerpen die aan bod komen zijn:

  1. edelstenen zijn een natuurproduct
  2. hoe kies je een edelsteen uit
  3. edelstenen in de kleuren rood en oranje
  4. edelstenen in de kleuren geel, groen en roze
  5. edelstenen in de kleuren blauw, indigo en paars
  6. edelstenen in de kleuren zwart en wit
  7. helderheid, vorm en belijning
  8. waar gebruik je een edelsteen voor
  9. verzorging van edelstenen

Negen dagen achter elkaar ontvang je een filmpje, via e-mail, met één van de hierboven genoemde modules. De filmpjes hebben een duur van ongeveer zeven tot tien minuten. De filmpjes staan op een afgesloten YouTube omgeving, waar jij een link voor ontvangt via e-mail.

Hand-out

Bij deelname ontvang je een link voor de handige hand-out waarin je alle informatie rustig na kunt lezen.

Investering

De investering voor het kennismaken met de energie van edelstenen is € 45,=. Dit is inclusief hand-out.
Na aanmelding én betaling ontvang je snel de eerste e-mail om kennis te maken met de energie van edelstenen.

Bijpassend setje edelstenen

Bij de e-learning kun je ook een setje edelstenen aanschaffen die correspondeert met de modules. Het bijpassende setje edelstenen bestaat uit Agaat, Amethist, Bergkristal, Groene Calsiet, Rode Jaspis, Tijgeroog, Toermalijnkwarts en Zwarte Toermalijn of andere gelijkwaardige edelstenen.
Het setje edelstenen kost € 25,=. Dit is inclusief verzending binnen Nederland. Buiten Nederland komen er extra verzendkosten bij. Neem hiervoor contact op met  info@fetje.nl. In de aanmeldingse-mail lees je hoe je het setje edelstenen kunt bestellen.

Let op

Via e-mails houden we je op de hoogte van de voortgang. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan je mailbox (en je spam folder).
Heb je binnen 15 minuten geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op via e-mail info@fetje.nl.

De algemene voorwaarden voor het aanschaffen van de e-learning/online workshop zijn van toepassing. Deze kan niet worden geretourneerd.

We zien je graag bij de e-learning kennismaken met de energie van edelstenen!

Warme groet,
Praktijk Fetje

Kort geleden heb ik deze online cursus ‘kennismaking met de energie van edelstenen’ gevolgd. Super interessant en heel leerzaam. Er wordt stap voor stap én duidelijk uitgelegd. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze je op deze manier leert wat meer zelf te vertrouwen in de keuzes om een edelsteen aan te schaffen en/of te gebruiken. Blij mee!

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden
Privacy