Edelsteentherapie, de helende werking van edelstenen

Edelsteentherapie kan je leven positief beïnvloeden, vooral in tijden van ziekte, stress en (grote) veranderingen.

Een edelsteen geeft een helende energie die energetisch inwerkt op je lichaam. Het helpt en ondersteunt je op een zachte manier bij lichamelijke en mentale klachten. Denk hierbij aan astma, reuma, rugpijn of bijvoorbeeld futloosheid. De edelsteen ondersteunt het zelfhelend vermogen. De edelsteen kan direct op het lichaam gedragen worden of in een woonkamer, slaapkamer of werkruimte gelegd worden. Edelstenen kunnen ook gebruikt worden tijdens een energetische behandeling, zoals een edelsteenlegging / kristalhealing.

.

Edelsteenlegging / kristalhealing

Voor jezelf of als cadeautje voor een ander. Een edelsteenlegging, ook wel kristalhealing genoemd, laat je (levens)energie en chakra’s weer met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld:
– vrijmaken van negatieve en geblokkeerde energie
– chakra’s in balans brengen
– harmonie en energetische bescherming
– loslaten
– energy boost.

Samen overleggen we welke legging/healing het beste bij je past.

Testen Persoonlijke edelsteen

Wil je weten welke edelsteen jou in je kracht zet? Maak dan een afspraak voor het testen van jouw persoonlijk edelsteen/edelstenen.
Een test-sessie duurt gemiddeld genomen 15 minuten, dit is inclusief één standaard edelsteen. Een eventuele tweede/derde edelsteen of een duurdere edelsteen dient apart te worden berekend. Klik op Tarieven voor de prijs.

Je kunt uitleggen waarom jij, of je kind, een edelsteen wilt dragen. Door middel van een spiertest testen zoeken we samen uit welke edelsteen/edelstenen jou in je kracht zet.

Testen Persoonlijke edelsteen via e-mail

Voor het testen via e-mail is een recente foto nodig waar je alleen op staat (dus zonder andere mensen of dieren), samen met een korte beschrijving van jouw persoonlijke omstandigheden. De foto stuur je via e-mail toe.
Het testen via e-mail is inclusief 1 standaard edelsteen, verzendkosten en een omschrijving. Een eventuele tweede edelsteen of een afwijkende edelsteen wordt apart berekend. Klik op Tarieven voor de prijs.
Wil je alleen getest worden zonder een edelsteen aan te schaffen, dan breng ik daar een bedrag voor in rekening, zie tarieven. Het bedrag dient vooraf betaald te worden.

In een korte video op YouTube leg ik uit hoe dit in zijn werk gaat.

Testen Edelsteen voor je huisdier

Je houdt van je huisdier met hart en ziel. En als je huisdier niet helemaal lekker in zijn vel zit, dan weet je niet wat er precies aan de hand is, want zij kunnen niet praten. Dieren behandelen met edelsteentherapie is uitermate effectief. Je huisdier staat nog dicht bij de natuur.  Het testen van een edelsteen voor je huisdier kan zowel op locatie als op afstand. Voor behandeling op afstand, neem een foto mee waar uw huisdier helemaal en alleen op staat, of stuur de foto per e-mail toe.

Edelsteen testen bij Kruiden MaRein

Praktijk Fetje en Kruiden MaRein slaan de handen ineen. Iedere maand, op een vrijdag, is Praktijk Fetje bij Kruiden MaRein, Skarren 33 te Scharsterbrug aanwezig  tussen 14.00 en 17.00 uur, voor het testen van jouw persoonlijke edelsteen.

Het testen van jouw persoonlijke edelsteen/edelstenen vindt plaats in de  winkel van Kruiden MaRein. Een test-sessie duurt gemiddeld genomen 15 minuten, dit is inclusief één standaard edelsteen. Een eventuele tweede/derde edelsteen of een afwijkende edelsteen dient apart te worden berekend. Klik op Tarieven voor de prijs.

Je kunt uitleggen waarom jij, of je kind, een edelsteen wilt dragen. Door middel van een spiertest zoeken we samen uit welke edelsteen jou in je kracht zet.
Een afspraak maken voor het testen is niet nodig, het kan zijn dat je even moet wachten bij grote belangstelling.
Klik op Agenda voor de datums voor het testen van jouw persoonlijke edelsteen bij Kruiden MaRein.
PS: Edelstenen zijn slechts een hulpmiddel en kunnen naast reguliere behandelmethodes en medicatie gebruikt worden. Ga met klachten altijd naar de huisarts of specialist.

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden – klachtenprocedure
Privacy