Edelsteentherapie

Edelsteentherapie kan je leven positief beïnvloeden, vooral in tijden van ziekte, stress en grote veranderingen.

.

Edelsteentherapie, de helende werking van edelstenen

Een edelsteen geeft een helende energie die energetisch inwerkt op je lichaam. Het helpt en ondersteunt je op een zachte manier bij lichamelijke en mentale klachten. Denk hierbij aan astma, reuma, rugpijn of bijvoorbeeld futloosheid. De edelsteen kan direct op het lichaam gedragen worden of in een woonkamer, slaapkamer of werkruimte gelegd worden. Een edelsteenlegging hoort ook tot de mogelijkheden.

Edelsteenlegging(en)

Voor jezelf of als cadeautje voor een ander. Een edelsteenlegging laat je (levens)energie en chakra’s weer met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld:
– vrijmaken van negatieve en geblokkeerde energie
– chakra’s in balans brengen
– harmonie en energetische bescherming
– loslaten
– energy boost.
Uiteraard overleggen we of één van deze leggingen of een andere legging het beste bij je past.

Persoonlijke edelsteen testen

Wil je de juiste steen getest hebben op geschiktheid? Je kunt uitleggen waarom jij, of je kind, een edelsteen wil dragen. Samen zoeken we uit welke steen of stenen er nodig zijn. Door middel van een spiertest testen we welke edelsteen jou in je kracht zet. Een test-sessie duurt gemiddeld genomen 10 minuten en kost € 10,–, dit is inclusief één standaard steen. Een eventuele tweede/derde steen of een niet standaard steen dient apart te worden berekend.

Persoonlijke edelsteen testen via mail

Voor het testen via mail is een recente foto nodig waar je alleen op staat (dus zonder andere mensen of dieren), samen met een korte beschrijving van jouw persoonlijke omstandigheden. De foto stuur je per mail toe.
De kosten voor de test via mail zijn 10 euro, inclusief 1 standaard steen. Een eventuele tweede steen of een niet standaard steen wordt apart berekend. Dit is exclusief de verzendkosten (afhankelijk van gewicht).
Wilt u alleen getest worden zonder een steen aan te schaffen, dan breng ik daar ook 10 euro voor in rekening. Het bedrag dient vooraf betaald te worden.

Edelsteen testmiddagen bij Inspiratie

Praktijk Fetje en Inspiratie slaan de handen ineen. Iedere eerste zaterdag van de maand is Praktijk Fetje bij winkel Inspiratie, Nieuwmarkt 15 te Bolsward aanwezig voor het testen van edelstenen.

Het testen van de juiste edelsteen op geschiktheid vindt “privé” plaats in de winkel van Inspiratie. Een test-sessie duurt gemiddeld genomen 10 minuten en kost € 10,–, dit is inclusief één standaard steen. Een eventuele tweede/derde steen of een niet standaard steen dient apart te worden berekend. Je kunt uitleggen waarom jij, of je kind, een edelsteen wil dragen. Samen zoeken we uit welke steen of stenen er nodig zijn. Door middel van een spiertest testen we elke edelsteen jou in je kracht zet. Een afspraak maken voor het testen is niet nodig, het kan zijn dat je even moet wachten bij grote belangstelling.

Edelsteen testen voor je huisdier

Je houdt van je huisdier met hart en ziel. En als je huisdier niet helemaal lekker in zijn vel zit, dan weet je niet wat er precies aan de hand is, want zij kunnen niet praten. Dieren behandelen met edelsteentherapie is uitermate effectief. Je huisdier staat nog dicht bij de natuur.  Het testen van een edelsteen voor je huisdier kan zowel op locatie als op afstand. Voor behandeling op afstand, neem een foto mee waar uw huisdier helemaal en alleen op staat, of stuur de foto per mail toe.
PS: Edelstenen zijn te gebruiken naast reguliere behandelmethodes en medicatie. Ga met klachten altijd naar de huisarts of specialist.

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.