Workshop ‘Werken met de biotensor’

Het werken met een Biotensor (ook wel Biosensor genoemd) is eenvoudig door iedereen te leren en toe te passen. Via de Biotensor ontstaat een wisselwerking met de energievelden van je onderbewuste. De Biotensor is vergelijkbaar met een wichelroede en een pendel.

De workshop is voor iedereen die zich zelf of hun cliënten, kinderen, dieren, woonomgeving enz. willen testen. Een leuke workshop die je in staat stelt allerlei onderwerpen te testen, zoals voeding, supplementen, vinden van straling en verstoring, etc.

Een kleine greep van wat er zoal aan de orde komt:

  • Voedsel testen of het goed voor je is
  • Allergie testen
  • Opsporen van stroombelasting/straling (elektrosmog)
  • Testen van een geschikte edelsteen
  • Een keuze maken tussen twee dingen van wat dan ook (bijvoorbeeld: wel/niet solliciteren)

Wil je kennismaken met de Biotensor of werk je er al mee, maar wil je meer over de mogelijkheden weten, wees dan van harte welkom op deze workshop.

De Biotensor workshop wordt aan een kleine groep mensen gegeven.
Privéles is ook mogelijk, we kunnen dan in overleg bepalen wanneer je deze workshop wilt volgen.

Heb je zelf geen biotensor, dan is er tijdens de workshop een biotensor in bruikleen aanwezig om te oefenen. Verder is er de mogelijkheid om een Biotensor, voor of na de workshop te kopen.

Voor datums en tijden zie agenda
Voor de kosten klik op tarieven.
Je kunt je aanmelden via contact

Graag tot ziens!

Reactie Sharon:
Het is een leuke workshop waarin Fetje in een heel prettige sfeer je aan de hand neemt en je leert werken met de biotensor. Een aanrader! 

Oefenavond, alleen voor deelnemers workshop ‘Werken met de biotensor’

Na de workshop ‘Werken met de biotensor’ ga je enthousiast aan de gang, maar soms loop je tegen vragen aan of heb je een bijzondere ervaring opgedaan die je graag wilt delen. Of na een tijdje vind je het toch fijn om weer even te oefenen omdat je, om wat voor reden dan ook, de biotensor minder gebruikt dan je zou willen. Voor al je vragen en ervaringen wordt er regelmatig een oefenavond georganiseerd.

Onder het genot van een bakje koffie of thee kun je met andere deelnemers praten over de mogelijkheden en over jouw ervaringen die je hebt opgedaan met het werken met de biotensor. En natuurlijk is er ruimte om te oefenen en om vragen te stellen.

De oefenavond is alleen voor deelnemers die de workshop ‘Werken met de biotensor’ hebben gevolgd.

Voor datums en tijden zie agenda
Je kunt je aanmelden via contact

Graag tot ziens!

Reactie Louis:
Hele fijne oefenavond gehad. Veel geleerd en meer vertrouwen gekregen met veel  aandacht voor elkaar. Ook meer inzicht in wat wel werkt en niet of minder werkt met ook verschillende invalshoeken.