Sensi-therapie, “de kortste weg naar balans”

Sensi-therapie is er op gericht om de totale mens (holistisch) te behandelen, waarbij het natuurlijk vermogen van het lichaam om te genezen wordt gestimuleerd. Je helpt je eigen lichaam te helen en om ruimte te maken voor je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van verschillende behandelmethodieken, remedies, edelstenen en dieet- en allergiemeting wordt de oorzaak aangepakt waardoor je lichaam zich kan herstellen en balans en harmonie brengt.

Ieder mens is uniek en iedere behandeling is uniek!

Met behulp van de biotensor kunnen we kijken welke behandeling (of combinatie van behandelingen) nodig is. Denk hierbij aan:
– Bloesemremedie
– Drukpuntmassage – meer uitleg hieronder *
Edelsteenhealing
– EFT (Emotional Freedom Technic)
– Energie herstellen (opheffen blokkades)
– Holistic Pulsing  – meer uitleg hieronder **
– Ontspannings- en relax behandeling (om je te laten stralen)
– Past Life Clearance – meer uitleg hieronder ***
Quantum-Touch, Quantum-Allergy
– Sensi Belly – meer uitleg hieronder
– Sensi Intence – meer uitleg hieronder ****
– Sensi Stress Release – meer uitleg hieronder
– Voeding en allergie meten
– Verzamelpuntcorrectie
– Huisdiertherapie – meer uitleg hieronder *****

NIEUW! 

Sensi etherische olie 

Sensi etherische olie

Wil je een unieke en persoonlijk samengestelde etherische olie? Wil je een persoonlijke etherische olie die heerlijk is te gebruiken qua geurcombinatie en die een hele diepe impact heeft?
Kom dan langs voor het meten van een unieke samengestelde etherische olie. Het samenstellen gebeurt met behulp van een handige kaartenset, met mooie bloemen en plantenkaarten.

We meten uit welke verschillende etherische oliesoorten jij nodig hebt, een etherische olie die op jou persoonlijk is afgestemd. De etherische olie brengt meteen balans in het lichaam en is heerlijk te gebruiken qua geurcombinatie. Daarnaast heeft de persoonlijke etherische olie een hele diepe impact.

Sensi Belly en Sensi Stress Release 

Sensi Belly

Het emotioneel geheugen van de mens ligt in de darmen. Met behulp van Sensi Belly kan de opgeslagen spanning verminderd worden of geheel weggehaald worden. De ‘Belly’ regio zit vaak energetisch op slot. Dat betekent dat de spanning vaak niet op andere manieren weggevoerd kan worden.

Sensi Stress Release

Het oplossen van problemen op het gebied van trauma, herinnering, vorige levens, energetische ballast en verstoringen in de aura als gevolg van gedachten patronen en negatieve overtuigingen. De Sensi Stress Release techniek kan helpen bij het oplossing van diverse problemen en verstoringen.

Aanvullende informatie

* Drukpuntmassage

Drukpuntmassage wordt ook wel acupressuur genoemd. Bij drukpuntmassage wordt er met de toppen van de wijsvingers of met de duimen een diepere druk uitgeoefend op drukpuntmassage plaatsen van je lichaam waardoor je een spanning of te wel pijn voelt. Wanneer op deze punten enige druk wordt uitgeoefend, geeft dit ontspanning van de spieren en het stimuleert de bloedcirculatie en de levenskracht van het lichaam. Het spreekt het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Door tegelijkertijd te spreken over de emotie die daarachter zit, wordt het probleem op meerdere niveaus tegelijk aangekaart en weggewerkt. Dat is wat deze eenvoudige techniek zo indrukwekkend maakt.

** Holistic Pulsing

De zachte kracht van ritmisch bewogen worden. Een diepe heling voor lichaam en geest.

Holistic Pulsing is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. Holistic Pulsing bestaat uit het ritmisch wiegen van het lichaam. Holistic Pulsing laat je ervaren dat je via vriendelijkheid en zachtheid kunt genezen. Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat en kalmeert het zenuwstelsel. Het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam. Pulsing is als warm water dat ijs doet smelten.

Holistic pulsing kan ondersteunend zijn bij:
– onthaasten
– vermoeidheid, stress en spanning
– lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en rugpijn
– wanneer je altijd denkt en niet meer kunt voelen
– wanneer je veel geeft en er naar verlangt om ook eens te mogen ontvangen

*** Past Life Clearance

Heb je het gevoel dat je tegengehouden wordt door onzichtbare krachten, en dat je persoonlijke groei en ontwikkeling niet tot zijn volle bloei komt. Dan kan het zijn dat je hinder hebt van zaken die in een vorig leven hebben gespeeld.

Past Life Clearance is een eenvoudige methode, waarbij met de pendel gemeten wordt of er zaken uit het verleden zijn die je hinderen. Als dat zo is, dan bekijken we direct of er opgeruimd mag worden. Want dat wat je niet meer nodig hebt, hoef je niet meer met je mee te dragen. Het ruimt ontzettend op.

**** Sensi Intence 

Sensi Intence is een extra dimensie voor mensen die ernstig of chronisch ziek zijn. Sensi Intence begeleidt je op weg naar zoveel mogelijk balans en herstel, met behulp van gedragsadviezen, behandelingen en middelen. De middelen zijn allemaal van geheel verantwoord en natuurlijk materiaal.
Sensi Intence is geïntegreerd in de reguliere Sensi-behandeling.

***** Huisdiertherapie

Je houdt van je huisdier met hart en ziel. En als je huisdier niet helemaal lekker in zijn vel zit, dan weet je niet wat er precies aan de hand is, want zij kunnen niet praten. Dieren behandelen met Sensi-therapie is uitermate effectief. Veel gebruikte behandelmethodes die toegepast worden bij je huisdier zijn:
Bloesemremedie
Edelsteentherapie
Quantum-Touch
Sensi-therapie

Behandeling kan zowel op locatie als op afstand. Voor behandeling op afstand, neem een foto mee waar uw huisdier helemaal en alleen op staat.

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden – klachtenprocedure
Privacy

  • Sensi-therapie is te gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie. Ga bij klachten altijd naar de huisarts of specialist.