Quantum-Touch®, Quantum-Allergy®, Quantum-Share®, Self Created Health®

Quantum-Touch®, The power to heal

Quantum-Touch® is een energetische behandeling die het zelfgenezingsproces van het eigen lichaam versnelt en zorgt voor een optimale ontspanning. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een lichte aanraking. Soms is een heftige klacht al binnen een paar minuten veranderd of zelfs verdwenen. Soms heeft je lichaam meer tijd nodig om zichzelf te genezen. Dit komt vaker voor bij langdurige klachten.
Van te voren is de uitkomst niet vast te stellen. Iedereen is verschillend, zo ook de reactie die het lichaam heeft op de Quantum-Touch® behandeling. De therapeut is slechts de ‘katalysator’ die het lichaam van de ander aan het werk zet om dat te doen wat nodig is voor herstel.
De techniek is eenvoudig en de resultaten verbazingwekkend. Het versterkt je eigen energie en zet je in je eigen kracht. Dit is een prettige behandeling voor iedereen en zeker ook voor (hoog)sensitieve mensen.

Allerlei klachten zijn te behandelen, zoals bijvoorbeeld:
• Hoofdpijn, oogklachten, oorklachten
• Druk op de borst, hoge bloeddruk
• Maag- en spijsverteringsklachten
• Menstruatieklachten, overgangsklachten
• Emotionele klachten zoals angst, verdriet, piekeren
• Klachten na ongevallen en operaties, whiplash
• Scheefstand van bekken, scoliose
• Spier- en gewrichtsklachten, zenuwpijn, muisarm, carpaal tunnel syndroom
• Ischias, nek- en rugklachten, reuma
• Vermoeidheid, stress, burn-out
• Verstuikingen, kneuzingen, spierpijn

Quantum Allergy®

Quantum-Allergy® is een eenvoudige methode om verstoringen en allergieën op te sporen en te resetten. Een verstoring of een allergie is datgene wat jou uit balans brengt. Dat kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan: allergieën, overgevoeligheid voor bijvoorbeeld voeding, straling, geluid, beweging. Ook op emotioneel vlak kunnen er verstoringen zijn die er voor zorgen dat je niet in balans bent. Denk hierbij aan: aannames, overtuigingen, incidenten, trauma’s, schuldgevoel, angsten, enzovoorts.
Kom ervaren wat Quantum-Allergy® voor jou kan betekenen.

Quantum-Share®

Quantum-Share® is de verdieping van de Quantum-Allergy®. Met mindmaps wordt op een out-of-the-box manier gekeken naar het opsporen en resetten van verstoringen, allergieën, overgevoeligheid, aannames, angsten, trauma’s, schuldgevoel, enzovoorts.
Kom ervaren wat Quantum-Share® voor jou kan betekenen.

Self Created Health®

Self Created Health® is een manier om te bepalen wat de emotionele oorzaken zijn van pijnklachten, de verwerking hiervan en het vrijmaken van deze oorzaken. Het sluit helemaal aan bij  Quantum Touch®, Quantum-Allergy®, Quantum-Share® en Sensi Therapie. Echt een mooie aanvulling en verdieping waarmee ik jou kan helpen om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Wil je vrijkomen van pijnklachten? Kom ervaren wat Self Created Health® voor jou kan betekenen.

Huisdieren

Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® zijn ook zeer geschikt voor je huisdier. Je houdt immers van je huisdier met hart en ziel. En als je huisdier niet helemaal lekker in zijn vel zit, dan weet je niet wat er precies aan de hand is, want zij kunnen niet praten. Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Met Quantum-Touch® herstel je het zelfgenezend vermogen van je huisdier zodat genezing op natuurlijke wijze plaats vindt. Met Quantum-Allergy® herstel je verstoringen.

Behandeling kan zowel op locatie als op afstand. Voor behandeling op afstand, neem een foto mee (of stuur een foto op) waar uw huisdier helemaal en alleen op staat.

Verwonder je over het resultaat!

.

Quantum Touch USA – www.quantumtouch.com
QTouch Trainingen NL – www.qtouch.nl

Bel of mail gerust voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden – klachtenprocedure
Privacy

• Quantum-Touch®, Quantum-Allergy®, Quantum-Share® en Self Created Health® zijn te gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie. Ga bij klachten altijd naar de huisarts of specialist.