Workshop Kennismaken met de Energie van Edelstenen

group Workshop--EdelsteenBen je benieuwd naar de energie van verschillende edelstenen? Wil je weten hoe de energie van edelstenen aanvoelt? Dan is deze workshop precies iets voor jou! In een kleine groep van maximaal 5 personen, laat ik je de energie voelen en ga ik meer vertellen over de werking en verzorging. Edelstenen zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken.

Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen en wil je weten of deze steen goed voor je is? Neem ze gerust mee. De kosten van deze workshop zijn 25 euro. Dit is inclusief koffie en thee.

Wil je liever een privéworkshop? Dat is ook mogelijk. We kunnen dan in overleg bepalen wanneer je de workshop wilt volgen. De kosten hiervoor zijn € 39,-.

Voor datums en tijden klik hier.
Je kunt je opgeven via contact
Graag tot ziens!

Workshop Jouw Persoonlijke Edelsteen

Ben je benieuwd naar de helende werking van edelstenen? Nieuwsgierig welke steen persoonlijk bij jou past? Wil je weten hoe je je edelsteen verzorgt? Dan is deze workshop iets voor jou.
In een kleine groep ga ik vertellen over edelstenen, hun helende werking, hun verzorging en meer. Aan het eind van de workshop is er ruimte om te testen welke edelsteen de ‘perfect match’ is voor jou!
Heb je thuis een losse edelsteen of een sieraad met een edelsteen? Neem ze gerust mee, dan testen we deze ook.
De kosten van de workshop zijn 25 euro. Dit is inclusief koffie en thee en exclusief de persoonlijk aangemeten edelsteen.

Wil je liever een privéworkshop? Dat is ook mogelijk. We kunnen dan in overleg bepalen wanneer je de workshop wilt volgen. De kosten hieroor zijn € 39,-.

Voor datums en tijden klik hier.
Je kunt je opgeven via contact
Graag tot ziens!

Workshop Beschermende Edelstenen

Ben je benieuwd welke edelstenen je kunnen beschermen voor onder andere:

  • energetische bescherming
  • bescherming tegen straling
  • bescherming onderweg
  • bescherming tegen aardstralen

In een kleine groep kun je de beschermende stenen voelen en ervaren en ga ik vertellen over de werking van de beschermende edelstenen.
De kosten van de workshop zijn 25 euro. Dit is inclusief koffie en thee.

Datum wordt snel gepland.
Je kunt je belangstelling doorgeven via contact
Graag tot ziens!